Recenze
Poslední kus
Novinka
Tunika “Leo”
499 Kč
Přihlášení
Přihlašovací formulář
RegistraceZapomenuté heslo
Košík

Recenze Zákazníků

10%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
Už je to přes měsíc,co jsem odeslala zboží na vracení,a stále mi nepřišly peníze,nereaguji na zprávy ani na e-maily.Už nikdy víc
Klady
Zápory
0%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
Mám ráda tento e-shop, pěkné originální kousky, ale čekací doba na doručení dlouhá, komunikace špatná. Jedou jsme chtěla vrátit šaty, protože přišly špinavé a nikdo mi na komunikaci ani urgenci nikdy nezareagoval. chtělo by to zlepšit servis a zprofesionálnit. Konkurence e-shopů je veliká
Klady
Zápory
80%
Eva
Praha 13
11.08.2022 10:13:34
Recenze
Výborný e-schop
Klady
S e-schopem jsem velmi spokojená, nabízí zboží za velmi dobrou cenu.Rycgké vyřízení objednávky, i na dobírku a případné reklamace oblečení, které mi nesedí je vždy bez problémů.
Zápory
Uvítala bych uvádění rozměrů obvodu pasu, přes prsa a boky.
100%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
Klady
Spokojenost
Zápory
100%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
jedním slovem - SUPER
Klady
Zápory
10%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
18/5 jsem zasílala platbu a zboží stále nemám doručené. Paní neodpovídá ani na meily, které jsem jí zaslala. Dle ostatních recenzí je to u paní asi denním pořádku,což mě moc mrzí, protože bych v jiném případě dále ráda tady nakupovala.
Klady
Zápory
100%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
Bezvadný obchod
Klady
Zápory
100%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
Mám velmi dobré zkušenosti s obchodem.
Klady
Zápory
30%
Zákazník
11.08.2022 10:13:34
Recenze
Dříve bylo vše v pořádku, ale poslední dva měsíce nikdy nepřijde vše co jsem si objednala i když to bylo skladem a dlouhá čekací doba než zboží dorazí Snažit se dovolat na uvedené číslo je zbytečné. Nikdo to nezvedá.
Klady
Zápory