Recenze
Poslední kus
Extravagantní šaty Lolo
771 Kč
Přihlášení
Přihlašovací formulář
RegistraceZapomenuté heslo
Košík

Recenze Zákazníků

100%
Zákazník
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Mám velmi dobré zkušenosti s obchodem.
Klady
Zápory
30%
Zákazník
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Dříve bylo vše v pořádku, ale poslední dva měsíce nikdy nepřijde vše co jsem si objednala i když to bylo skladem a dlouhá čekací doba než zboží dorazí Snažit se dovolat na uvedené číslo je zbytečné. Nikdo to nezvedá.
Klady
Zápory
90%
Zákazník
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Zboží přišlo v pořádku, bylo kvalitní. U manžela sklidilo úspěch. Jeden kousek mi bohužel neseděl, tak jsem jej poslala zpět a vrácení peněz prošlo také na jedničku. Určitě se do obchodu vrátím ;)
Klady
Zápory
10%
Zákazník
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Už je to téměř měsíc, co s obchodem řeším...stále mi posílají číslo zásilky. peníze poslány převodem za 2 objednávky přes 3000,- korun, na Zásilkovně visí, že zboží k přepravě nebylo dodáno obchodem k přepravě... do dnešního dne nemám nic :-((
Klady
Zápory
80%
Zákazník
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Klady
Kraťasy jsou moc krásný
Zápory
Nesedí vůbec velikost
100%
Bibiana
Hrabušice, Spišská Nová Ves, Košický kraj
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Ďakujem krásne ja doslova Milujem vašu módu vďaka za to že aj obyčajná žena si môže dovoliť mať v skrini vždy top kúsky
Klady
Krásne kúsky za úžastne ceny
Zápory
Žiadne
100%
Hana
Frýdlant (okr. Liberec)
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Vše na výbornou !!!
Klady
Velká spokojenost !!!
Zápory
Žádné !!!
100%
Veronika
Karlovy Vary
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Spokojenost
Klady
Zápory
20%
Zákazník
13.05.2022 08:09:23
Recenze
Na objednávku čekám už pres 2 týdny u zboží , které bylo skladem . Komunikace je hrozná a když už teda odpoví ,tak arogantně . Místo neustálého přidávání nových fotek zboží ,kterého se zřejmě nikdo nedočkáte by se chtělo zaměřit na jiné věci například odesíláni a komunikace se zákazníkem !
Klady
Zápory